Zakelijk portret

Zakelijk portret

Professionele foto’s van uzelf en uw medewerkers

Professionele foto’s van uzelf en uw medewerkers

Medewerkers vormen het gezicht van uw bedrijf. Investeer daarom in een zakelijk portret voor elk van hen die bij de stijl van uw onderneming past. Voor partners, prospecten en klanten boezemen professionele portretfoto’s vertrouwen en herkenbaarheid in.

Waarom een zakelijk portret

Een goed businessportret op uw website en sociale media is goud waard voor een onderneming. Het schenkt vertrouwen en geeft meer persoonlijkheid aan uw zaak. Klanten en partners willen uw bedrijf en de mensen die daar deel van uitmaken leren kennen. Met een portretfoto zien ze wie hen helpt.

Een zakelijk portret kan u gebruiken op uw verschillende marketingkanalen, waardoor u uw bedrijfshuisstijl zowel online als offline kan doortrekken. Wist u trouwens dat op LinkedIn de profielfoto het meest bekeken onderdeel is? Ga voor sprekende zakelijke bedrijfsportretten die u op uw website, in brochures en jaarverslagen kan plaatsen.

Ontspannen voor de lens

Niet iedereen vindt het fijn om te poseren. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller zorg ik er als fotograaf uit Oost-Vlaanderen voor dat elke medewerker ontspant. Bovendien gaan we voor een efficiënte planning die perfect in het schema van uw bedrijf past.

Met mijn mobiele fotostudio kan ik een persoonlijk zakelijk portret maken op uw site. Toch liever bedrijfsportretten in de Artitec fotostudio in Zele? Dat kan ook.

Enkele realisaties

Hoe ga ik te werk?

  • Plan een afspraak of gesprek in en vertel wat uw wensen zijn

  • Na onze afstemming ontvangt u een offerte

  • Goedgekeurd? Dan stemmen we alle praktische info af

  • De fotoshoot vindt plaats

  • Alle bedrijfsfoto’s krijgen een basisretouche

  • U ontvangt digitale beelden van perfecte kwaliteit en vrij van auteursrechten

  • U kan ze op alle multimediatoepassingen toepassen

Graag een offerte?

Bekijk ook de andere specialisaties van Artitec fotografie

bedrijfsfotografie

architectuurfotografie

productfotografie

Kunstfotografie