Architectuurfotografie

Architectuurfotografie

Foto’s van gebouwen, interieurs en werven

Foto’s van gebouwen, interieurs en werven

Architectuurfotografie dat is een vak apart!
Als architectuurfotograaf en interieurfotograaf maak ik foto’s voor architecten, architectenbureaus, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en iedereen die mooie en sfeervolle architectuur- en interieurfoto’s nodig heeft

Waarom architectuurfotografie?

Verfijnd architectuurwerk verdient professionele architectuurfotografie. Bovendien zijn stijlvolle architectuurfoto’s multi-inzetbaar! De lifestylebeelden overtuigen potentiële klanten van uw werk, geven de sfeer weer op uw website en kan u zo opsturen naar de pers. Brochures, catalogi, magazines of online: de foto’s gebruikt u voor alle marketingdoeleinden.

Vooral bij grote bouwwerven zijn werffoto’s dan weer bijzonder handig. De bedoeling is dat alle betrokkenen zo op de hoogte van de evolutie blijven. Op gezette tijdstippen brengen we dan de werf vanuit diverse hoeken in beeld. We nemen foto’s van verschillende technieken die jullie toepassen. Werffoto’s kan u ook toevoegen aan offertes, presentaties en aanbestedingen voor nieuwe bouwprojecten. Ze overtuigen opdrachtgevers mee om te kiezen voor uw expertise.

Interieur- en architectuurfoto’s

Professionele fotograaf gezocht? Bij Artitec kan u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring! Bij  architectuurfotografie en interieurfotografie bekijk ik de juiste mix van volume, vorm, licht en schaduw. En volg ik het spel van lijnen, kleuren en contrasten. Ook belangrijk om rekening mee te houden is de locatie van het project en de relatie tot de omgeving.

Het perfecte beeld van uw project

Bij architectuurfotografie en interieurfotografie maken we gebruik van tilt-shiftlenzen op high-end digitale camera’s. Zo zorgen we dat het perspectief en de architecturale lijnen gerespecteerd worden. De hoge resolutiebeelden optimaliseren we stuk per stuk verder in de digitale doka. Volledig naar uw wensen en met oog voor elk detail en compositie!

Enkele realisaties

Hoe ga ik te werk?

  • Plan een afspraak of gesprek in en vertel wat uw wensen zijn

  • Na onze afstemming ontvangt u een offerte

  • Goedgekeurd? Dan stemmen we alle praktische info af

  • De fotoshoot vindt plaats

  • Alle bedrijfsfoto’s krijgen een basisretouche

  • U ontvangt digitale beelden van perfecte kwaliteit en vrij van auteursrechten

  • U kan ze op alle multimediatoepassingen toepassen

Graag een offerte?

Bekijk ook de andere specialisaties van Artitec fotografie

bedrijfsfotografie

portretfotografie

productfotografie

kunstfotografie